'Ex-aanvaller van Club Brugge heeft geen zin om een Kerel te worden'

'Ex-aanvaller van Club Brugge heeft geen zin om een Kerel te worden'

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 11:20zo 15-07-2018 om 11:20

KV Oostende laat een pak spelers vertrekken komende zomer. Enkele dure vogels mogen andere oorden opzoeken. Zo zijn Zinho Gano en Nicolas Lombaerts op weg naar de exit. Ook Joseph Akpala past in dat rijtje. Hij blijft wellicht in de Jupiler Pro League.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Akpala goed op weg is om een overeenkomst te tekenen bij KV Kortrijk. De 31-jarige centrumspits is in Oostende einde contract, waardoor hij gratis kan binnengehaald worden.

Akpala kreeg een contractvoorstel voor één extra jaar aan de kust, maar de routinier weigerde. Hij had een langer contract in gedachten. Daarom besliste de bonkige aanvaller om zijn geluk elders te gaan beproeven.

De ex-aanvaller van onder meer Club Brugge en Sporting Charleroi kiest meer dan waarschijnlijk voor Kortrijk. In het Guldensporenstadion moet hij met zijn ervaring en doelgerichtheid voor de nodige goals zorgen.

Update 15/07, 11.20: KV Kortrijk moet dan toch verder zoeken naar een nieuwe aanvaller. Volgens Score Nigeria gaat Akpala niet in op een aanbod van de Kerels. In het Guldensporenstadion lag er een contract van twee jaar voor hem klaar. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws