'Club Brugge heeft prijs: nieuwe verdediger is aangekomen voor medische testen'

'Club Brugge heeft prijs: nieuwe verdediger is aangekomen voor medische testen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 07:15vr 22-06-2018 om 07:15

De Belgische competitie krijgt er volgend seizoen nog wat Braziliaanse flair bij. Luan Peres staat op het punt om naar ons land te verhuizen.

Peres is een 23-jarige verdediger die momenteel in eigen land uitkomt voor Fluminense. Volgens Globo Esporte is hij op weg naar België. Om welke ploeg het gaat, is niet bekend. Al spreken andere bronnen van Club Brugge.

De verdediger zou alvast in de plannen van Club Brugge passen. Hij is een linksvoetige centrale verdediger, die ook op de linksachter uit de voeten kan. Club Brugge zoekt al langer naar een vervanger van Stefano Denswil en lijkt die dus gevonden te hebben.

Luan Peres werd momenteel door zijn huidige club Ponte Preta uitgeleend aan Fluminense. Die uitleenbeurt zou vervroegd beëindigd zijn omdat het de verdediger voor een som van 500.00 euro verkocht heeft aan een Belgische club.

Update 22/06 (7u30): Het Nieuwsblad weet dat Club Brugge dichtbij de komst van Péres staat. De Braziliaan kwam donderdagavond aan in ons land. De komende dagen zal de 23-jarige verdediger zijn medische testen afleggen. Voor minder dan één miljoen euro kan Blauw-Zwart hem overnemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws