'Nainggolan gaat legendarische Zamorano achterna bij Inter met bizar rugnummer'

'Nainggolan gaat legendarische Zamorano achterna bij Inter met bizar rugnummer'

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 21:08zo 17-06-2018 om 21:08

Radja Nainggolan voetbalt na de zomer in de kleuren van Internazionale, daar lijkt het steeds meer op. De middenvelder ligt niet meer in de bovenste schuif bij AS Roma. In Milaan zou hij alvast voor een erg opmerkelijk rugnummer kiezen.

Nainggolan speelt bij voorkeur liefst met nummer vier, maar dat stelt Inter voor problemen. Dat nummer behoorde namelijk toe aan clublegende Javier Zanetti. Na diens pensioen besloten de nerazzurri om dat cijfer uit de roulatie te halen. Dat zullen ze zelfs voor Nainggolan niet veranderen, meldt Football Italia.

44 dan, zou je zeggen? Daar speelt Ivan Perisic dan weer mee. De ex-Bruggeling staat weliswaar in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar is voorlopig nog steeds een interista. Dat leidt tot een creatieve oplossing: Nainggolan zou met rugnummer 22 spelen, met tussen beide cijfers in een klein plusteken. Twee plus twee is vier, weet u wel.

Cultheld achterna
Een opmerkelijk initiatief, zonder twijfel, maar geen unicum. Bij Inter doet het verhaal immers heel wat belletjes rinkelen. Eind jaren negentig deed de legendarische Ivan Zamorano zowat hetzelfde. Toen Ronaldo in Milaan neerstreek, eiste die nummer negen op, waar de Chileen tot dan mee speelde. De aanvaller besloot dan maar nummer één plus acht te nemen. 

Poll

Leuk of belachelijk?

(505 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 18 juni 2018 om 08:54
Ik begrijp de nr keuze wel. Ik zou bv altijd spelen in 13. Dat is mijn nr. Waarom? Veel reden... maar om daar nu zo over te drammen. Nee... als het gaat om een situatie als Sterchele onze 23... ok begrip. Maar als hij nu het geluk gehad had een voetbal legende geweest te zijn enkel op voetballend vlak! Dan is dat een eer is die persoon zijn nr te spelen. Vermits evenwaardig te zijn. De rest is zever met hopen. Nr is nr. Iedereen heeft zijn favoriete maar daar drama over doen is erover...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws