HET BEGINT! Rode Duivels winnen van Panama: verhoogd naar 12(!) keer je inzet!

HET BEGINT! Rode Duivels winnen van Panama: verhoogd naar 12(!) keer je inzet!

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 14:00ma 18-06-2018 om 14:00

HET IS ZOVER! Nadat diverse landen al in actie kwamen gaat ook voor België het WK ein-de-lijk beginnen. Panama is de tegenstander en deze mag geen problemen opleveren. Dus de promo van Ladbrokes (12,00 keer je inzet bij winst België) komt dus GOED uit!

PROMO! België verslaat nietig Panama voor 12,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Na een prima oefencampagne, afgesloten met een indrukwekkende zege op Costa Rica (4-1) zijn de manschappen van Roberto Martínez er klaar voor. In Panama treffen de Rode Duivels de ideale tegenstander om het WK mee te beginnen: het land staat slechts 55ste op de FIFA-ranking, terwijl 'wij' op de derde plek staan!

En bij bookmaker Ladbrokes kan je nu EXTRA profiteren van een zege van België: nieuwe spelers krijgen namelijk niet de normale 1,16 maar liefst 12,00 keer de inzet als we van Panama winnen! Een ideaal moment om een account te maken bij deze bookie dus!

Gezien het verschil in kwaliteit dus een actie die je NIET kan laten lopen! Spelers als Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Dries Mertens en Romelu Lukaku spelen wekelijks op het allerhoogste niveau, terwijl de selectie van Panama louter onbekende spelers herbergt. Een zege van Onze Duivels is dan ook onafwendbaar!

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links en maak een account aan bij de bookmaker
2. Stort een bedrag van minimaal €10 en zet in op 'België wint'
3. De odd wordt automatisch verhoogd naar 12,00!

PROMO! België verslaat nietig Panama voor 12,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Bekijk het laatste nieuws