'Real maakt werk van transfers na Lopetegui-aanstelling: keeper en back in beeld'

'Real maakt werk van transfers na Lopetegui-aanstelling: keeper en back in beeld'

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 18:28wo 13-06-2018 om 18:28

Nu Real Madrid Julen Lopetegui heeft aangesteld als nieuwe trainer, wil de club ook vaart maken op de transfermarkt. Doelman Alisson Becker en vleugelverdediger Alvaro Odriozola zijn de eerste namen op het verlanglijstje, meldt Marca.

Alisson weet zich na een ijzersterk seizoen bij AS Roma in de belangstelling van diverse topclubs. Liverpool zit nadrukkelijk achter de sluitpost aan, maar ook Real gaat werk van hem maken. Waar Zinedine Zidane de komst van de 25-jarige Braziliaan nog tegenhield, zijn er nu geen belemmeringen meer. Lopetegui wil Alisson er graag bij hebben.

Alisson moet in het Estadio Santiago Bernabéu de concurrentie aangaan met Keylor Navas, die onder Zidane verzekerd was van een basisplaats, maar nooit helemaal onomstreden is geweest. Real Madrid realiseert zich dat het prijskaartje voor Alisson fors is, maar wil maximaal zestig miljoen euro uitgeven aan een nieuwe topkeeper.

Ondertussen is Odriozola ook op weg naar de Champions League-winnaar. Lopetegui is zeer gecharmeerd van de rechtsback van Real Sociedad. Hij gaf hem in zijn WK-selectie onder meer de voorkeur boven Sergi Roberto van FC Barcelona. Odriozola moet net als bij het Spaanse elftal als back-up gaan dienen van Dani Carvajal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws