L'Équipe: Liverpool wil deal van 72 miljoen afronden met snelle medische keuring

L'Équipe: Liverpool wil deal van 72 miljoen afronden met snelle medische keuring

07-06-2018 23:38
1

Liverpool lijkt de transfer van Nabil Fekir op korte termijn af te kunnen ronden. Volgens het doorgaans betrouwbare L'Équipe hoeft de spelmaker van Olympique Lyon alleen nog zijn medische keuring te doorstaan.

Deze testen dienen echter snel uitgevoerd te worden: Fekir wordt vrijdag alweer bij de Franse ploeg verwacht. Les Bleus spelen zaterdag, uitgerekend in Lyon, tegen de Verenigde Staten hun laatste oefenwedstrijd voordat ze afreizen naar het WK in Rusland.

Liverpool lijkt ook al rond te zijn met Olympique Lyon, maar dat wordt vooralsnog niet bevestigd. De zaakwaarnemer van de 24-jarige linkspoot hield zondag nog een slag om de arm en liet weten dat er nog meer clubs in de markt zijn voor zijn cliënt. De kans dat Liverpool aan het langste eind trekt, is echter aanzienlijk. Volgens L'Équipe zijn The Reds bereid om een basisbedrag van liefst 65 miljoen euro plus zeven miljoen euro aan bonussen op tafel te leggen.

Fekir moet de derde grote zomeraanwinst van Liverpool worden. De verliezend Champions League-finalist haalde eerder Naby Keita van RB Leipzig voor 60 miljoen en Fabinho van AS Monaco voor 45 miljoen.