UPDATE: 'Fellaini laat zich verleiden door contract van drie jaar'

UPDATE: 'Fellaini laat zich verleiden door contract van drie jaar'

05-06-2018 11:30
2

Marouane Fellaini weigert een nieuwe verbintenis te tekenen bij Manchester United en loopt op 30 juni uit zijn contract. Een reeks clubs vindt het zeer interessant om hem transfervrij op te pikken. Volgens Het Nieuwsblad voegt nu rivaal Arsenal zich toe aan dat rijtje.

Manchester United-coach José Mourinho hoopt na altijd vurig dat Fellaini bijtekent, maar de Rode Duivel lijkt niet meer van gedachte te veranderen. Fellaini lijkt echter geen haast te hebben bij het kiezen van een nieuwe uitdaging. Mogelijk maakt hij pas na het WK, waarvoor hij maandag definitief werd geselecteerd, pas zijn keuze.

De entourage van Fellaini voerde al wel gesprekken met AC Milan, maar de salariseisen van 'Big Fella' zouden veel te gortig zijn geweest voor de Italianen. Milan besloot de onderhandelingen dan ook te staken. Arsenal is de volgende ploeg die wil luisteren. Het Nieuwsblad meldt dat Sven Mislintat, hoofd rekrutering, deze week de belangenbehartigers van Fellaini zal ontmoeten om te kijken wat er mogelijk is. Wordt vervolgd.

Update 11.30: Het Nieuwsblad meldt nu dat Fellaini zelf overtuigd is door Arsenal, dat zijn zaakwaarnemers ondertussen al heeft ontmoet. De kans is echter groot dat Fellaini pas na het WK een definitieve beslissing zal maken.