Hoe gaat Michel Preud'homme zich hier in hemelsnaam uitlullen?

"Hoe gaat Michel Preud'homme zich hier in hemelsnaam uitlullen?"

19-05-2018 15:30
10

De knoop lijkt doorgehakt bij Standard. Niet Ricardo Sa Pinto, maar wel Michel Preud'homme wordt volgend seizoen hoofdtrainer. Jan Mulder vraagt zich af hoe Standard dat zal verantwoorden.

Met de bekerzege en een mogelijke tweede plaats heeft Sa Pinto het dit seizoen namelijk heel goed gedaan. "Ricardo Sá Pinto is de succescoach van Standard Luik. De club gaat na zondag, het einde van Play-Off 1, het contract met de nieuwe en oude sterke man, Michel Preud'homme, wereldkundig maken. Wat moet je dan zeggen? Hoe kan Ricardo antwoorden? Op welke manier in 's hemelsnaam lult Michel zich daar uit? Ik zit er al weken over in", vertelt Mulder in Het Laatste Nieuws.

Volgens Mulder zijn er weinig argumenten om Sa Pinto nu te vervangen. "Preud'homme zal dit weekeinde nergens op de tribune worden gesignaleerd, hij zweet thuis op een verklaring na zijn aanstelling als technisch directeur-trainer-manager algemene zaken-hoofd accommodaties-voorzitter van de raad van commissarissen van Standard de Liège. De coach kijkt even om en klapt de laptop dicht. Moegestreden. Wij zijn erg benieuwd waarmee hij straks voor de pers verschijnt", bedenkt hij.