Coucke krijgt geen cadeau van Oostende: “Hij heeft zijn prijs”

Coucke krijgt geen cadeau van Oostende: “Hij heeft zijn prijs”

26-04-2018 09:24
5

RSC Anderlecht wil snel zijn huiswerk klaarhebben voor volgend seizoen. Volgens Het Nieuwsblad staat Knowledge Musona nog op het verlanglijstje van paars-wit, maar moeten Marc Coucke en co niet hopen dat hij voor een prikje naar het Astridpark komt.

In de krant reageert Peter Callant op de interesse van paars-wit in zijn spelers. "Musona is één van onze beste spelers. Misschien wordt hij het uithangbord van het vernieuwde KVO. Hij heeft zijn prijs", aldus de voorzitter van KV Oostende, die ook al liet weten dat hij voor Antonio Milic de hoofdprijs wil vangen.

De hoofdsponsor van Oostende,Luc Willems, zit tegenwoordig vaak in Brussel langs Coucke. "Maar Anderlecht speelt straks niet met Willems Veranda's op de shirts, hoor. Er is afgesproken dat Coucke geen sponsors van Oostende afsnoept. Bovendien spreken we op Anderlecht over andere budgetten. Op sportief vlak zal er wel vriendschap ontstaan tussen KVO en Anderlecht. Misschien kunnen we enkele spelers overnemen. Huren doe ik liever niet."

Lees ookVerheyen mag geen tweede Clement worden: 'KV Oostende neemt voorzorgsmaatregelen'