Keert publiekslieveling terug naar AA Gent? Ik ga spreken met Mogi

Keert publiekslieveling terug naar AA Gent? "Ik ga spreken met Mogi"

13-04-2018 13:30
3

Krijgt AA Gent volgend seizoen een populaire speler terug? Dat zou kunnen, want Danijel Milicevic (32) is nog altijd eigendom van Gent. Hij heeft het echter wel naar zijn zin bij FC Metz in de Ligue 1.

Milicevic wilde het proberen in een topcompetitie en werd op zijn wenken bediend. Bij FC Metz kan hij zijn kans wagen. "Het is een heel mooie ervaring. Ik ontdek een nieuw kampioenschap van heel hoog niveau. Het is beter dan in België, met zeer goede ploegen en prachtige stadions. Kleine matchen bestaan hier niet. Je speelt hier heel het jaar Play-Off 1", vertelt hij bij La Dernière Heure.

In theorie moet Milicevic echter gewoon terugkeren naar de Ghelamco Arena. "Momenteel denk ik nog niet daaraan. Ik zit goed bij FC Metz en ik ben geconcentreerd op de uitdagingen bij deze club. Ik heb wel nog mijn contract bij AA Gent en ik sluit niets uit. Ik ga spreken met Mogi (Bayat, red.) in de komende weken, ik ben niet gehaast."

Metz staat er momenteel wel zeer slecht voor in de Ligue 1, het staat allerlaatste en maakt veel kans op degradatie. Dat maakt de kans op een terugkeer wel een stuk groter. Metz heeft een optie tot koop, maar dan moet Milicevic waarschijnlijk wel bereid zijn om in Ligue 2 te spelen. De Zwitser ligt tot 2019 vast bij Gent.