Ging Standard in de fout? Hij bewijst dat je niet meteen moet afschrijven

Ging Standard in de fout? "Hij bewijst dat je niet meteen moet afschrijven"

Gepubliceerd: zaterdag 17 maart 2018 om 12:50za 17-03-2018 om 12:50

Voor Dieumerci Ndongala wordt de bekerfinale extra speciaal. De flankaanvaller wordt door Genk momenteel gehuurd van Standard, waar hij niet kon doorbreken. Zijn er revanchegevoelens bij Ndongala?

Bij Standard wist de Congolees niet door te breken. De Rouches besloten hem uit te lenen aan Genk, waar hij het bijzonder goed doet. Dat verrast Olivier Renard, technisch directeur van Standard, helemaal niet.

"Ik heb Dieumerci vorig jaar niet voor niets naar Standard gehaald. Het bewijst dat je een speler niet meteen moet afschrijven", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Waarom we hem dan lieten gaan? Wij waren op de laatste dag van de wintermercato akkoord met Carcela en we wisten dat Dieumerci het moeilijk had bij ons. Op de korte termijn was het de beste oplossing voor iedereen."

Bij Genk is men alleszins tevreden met zijn komst. "Ik vind hem bij Genk passen. Op de komst van Ndongala kwam veel commentaar, maar we wisten dat het een goeie speler was die met zijn techniek en snelheid bij ons zou passen", zegt Dimitri De Condé, TD van Genk.

Plaats een reactie

ricky 2 +1011
zaterdag 17 maart 2018 om 12:56
Zou vanavond wel zijn eerste own goal kunnen maken
Hahaha
Vind ik leuk
zaterdag 17 maart 2018 om 15:18
Of definitief zijn ontslag bij Standard, met 2 goals voor Genk
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws