'Real met volle oorlogskas de markt op: Rode Duivel als alternatief voor Neymar'

'Real met volle oorlogskas de markt op: Rode Duivel als alternatief voor Neymar'

14-03-2018 19:20
3

Hoewel Neymar het belangrijkste transferdoelwit blijft komende zomer, wil Real Madrid voorkomen dat het straks met lege handen staat. Volgens Marca heeft de Spaanse grootmacht daarom drie andere topaanwinsten op het oog.

Na enkele rustige transferzomers is de oorlogskas van Real Madrid goed gevuld. De Koninklijke heeft in ieder geval driehonderd miljoen euro beschikbaar voor transfers, maar dat bedrag kan door de verkoop van spelers als Gareth Bale en Karim Benzema nog aardig oplopen.

Real Madrid hoopt Neymar naar de Spaanse hoofdstad te lokken. Als het daar niet in slaagt, worden de pijlen gericht op David De Gea, Robert Lewandowski én Eden Hazard. Onze landgenoot wordt dus voor de zoveelste keer gelinkt aan een transfer naar de Spaanse hoofdstad.

Hazard heeft nog een contract bij Chelsea tot medio 2020, maar de besprekingen over een nieuwe overeenkomst lopen heel stroef. Bovendien heeft de Rode Duivel een haat-liefdeverhouding met zijn trainer Antonio Conte. Mogelijk kan Real daar volgende zomer van profiteren.