LOL! Fans van Beerschot-Wilrijk proberen alles om er in Brugge bij te zijn

LOL! Fans van Beerschot-Wilrijk proberen alles om er in Brugge bij te zijn

05-03-2018 13:12
2

Beerschot-Wilrijk staat dankzij een 1-0 zege tegen Cercle Brugge met één been in de Jupiler Pro League. Aanstaande zaterdag is de return in het Jan Breydelstadion. Supporters van Beerschot-Wilrijk proberen via de meest originele manieren aan kaarten te geraken.

Cercle Brugge werd attent gemaakt op een opvallende truc. ''Op politiebevel is het in geen geval mogelijk om tickets voor de wedstrijd aan te kopen in de tribunevakken bestemd voor thuissupporters. In dat opzicht nam Cercle Brugge deze middag kennis van enkele Franstalige toeristen die door een Beerschotsupporter werden aangesproken om tickets aan te kopen in de thuisvakken", klinkt het bij De Vereniging.

Er werd ook gelijk actie ondernomen. "Na overleg met de politie heeft Cercle Brugge in navolging van dit voorval beslist om de tickets voor deze ''supporter''. Het feestje ging dus niet door. Fans van de bezoekers hoeven zich sowieso niet meer bij Cercle te melden. ''Supporters van Beerschot kunnen zich voor tickets in het bezoekersvak enkel wenden tot de dienst kaartenverkoop van Beerschot Wilrijk.''

Lees ook: Vrees voor Beerschot Wilrijk komt bijna uit, schorsing dreigt