'Custovic moet vrezen voor zijn job, opvallende opvolger staat klaar'

'Custovic moet vrezen voor zijn job, opvallende opvolger staat klaar'

02-03-2018 07:20
3

Hugo Broos heeft zijn carrièreswitch beet. De gewezen trainer van Anderlecht en Club Brugge gaat nu aan de slag bij KV Oostende als technisch directeur. Hij zal de volledige sportieve lijnen uitzetten, zo wil Broos de kleedkamer een serieuze metamorfose geven.

Momenteel is Adnan Custovic de hoofdcoach van de Kustboys, maar het is nog lang niet zeker dat hij ook volgend seizoen nog op de bank zal zitten. De Bosniër werd bij KVO al meermaals openlijk in vraag gesteld. "Ik zal gesprekken voeren met de coach om te zien of we op dezelfde golflengte zitten", reageert Broos in Het Nieuwsblad.

Broos neemt eerst en vooral tijd om alles grondig te bekijken. "We moeten nu nog niet zeggen: we gaan door met Custovic of hij moet vertrekken. Ik zal matchen bekijken en evalueren. Zit het goed, dan kunnen we doorgaan. Waarom niet? Ik zou binnen drie à vier weken graag duidelijkheid hebben over onze trainer", gaat hij verder.

Enter Gert Verheyen?
Oostende wil ook de spelerskern grondig wijzigen, zo wil men meer inzetten op de jeugd. In de wandelgangen klinkt daarom dat KVO denkt aan Gert Verheyen, momenteel bondscoach van de Belgische U19. Of hij als trainer of staflid wordt gezien, is niet duidelijk.