OFFICIEEL: Lokeren blijft investeren in eigen talent: aflopend contract verlengd

OFFICIEEL: Lokeren blijft investeren in eigen talent: aflopend contract verlengd

28-02-2018 15:13
1

Lokeren is met nog twee matchen in de reguliere competitie te gaan, nog altijd niet zeker van lijfsbehoud. De sportieve leiding is achter de schermen druk bezig met de toekomst.

Lokeren kwam via de officiële kanalen met het nieuws naar buiten dat Arno Monsecour de club trouw blijft. De 22-jarige Monsecour had een aflopende verbintenis bij de Waaslanders en zag zijn contract woensdag tot en met medio 2021 verlengd worden.

Monsecour is in navolging van Laurens Symons, Milan De Mey en Gil Van Moerzeke al het vierde jeugdproduct in korte tijd dat een vers contract ondertekend. 'Arno Monsecour debuteerde bij Heusden, maar kwam als 8-jarige al naar Sporting Lokeren en mag dus terecht gezien worden als een eigen jeugdproduct. De altijd gemotiveerde centrale verdediger, tevens kapitein bij de Beloften, tekende nu voor een verlengd verblijf bij Sporting tot 2021', klinkt het op de website.

De voormalige jeugdinternational maakte vorig seizoen in Play-Off 2 zijn debuut voor de hoofdmacht. Dit seizoen staat de teller in de reguliere competitie op drie optredens (92 minuten). Mogelijk lonken er voor het tweede jaar op rij weer de nodige minuten in de play-offs. Lokeren moet zich dan wel eerst nog even veilig spelen.