'Broer van Kompany keert weer terug op de Belgische velden'

'Broer van Kompany keert weer terug op de Belgische velden'

Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 10:37vr 23-02-2018 om 10:37

François Kompany heeft zo goed als zeker weer onderdak gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws lonkt een contract bij zijn ex-club Roeselare.

François Kompany, de jongere broer van Vincent, kwam vanaf de zomer van 2015 twee seizoenen uit voor de West-Vlamingen. In totaal kwam hij tot 21 optredens, waarin hij niet tot scoren kwam. Kompany ging afgelopen zomer op naar een nieuwe club, nadat zijn contract afliep. 

De 28-jarige verdediger was vervolgens op proef in Schotland en Griekenland, bij respectievelijk Dundee en Panionos. Beide stages leverden uiteindelijk geen contract op. Kompany was deze week terug welkom op de training van Roeselare, waar hij volgens HLN op korte termijn een verbintenis gaat ondertekenen. 

Roeselare maakt een teleurstellend seizoen door in de Proximus League. Na een tegenvallende vierde plaats in de eerste periode, staat de Esvee slechts zevende en voorlaatste in de tweede periode.

Plaats een reactie

LDN +214
vrijdag 23 februari 2018 om 13:41
Blij met dit nieuws, hij haalde een heel goed niveau vorig seizoen bij Roeselare, en tilde Roeselare zeker defensief naar een hoger niveau. daarna was hij overtuigd dat hij een stap hoger kon zetten en wou niet bij Roeselare tekenen. Van deze keuze worden beide partijen beter. Francois is een sterke CB en ik begrijp niet waarom hij geen kans kreeg bij een Ploeg uit 1ste klas. Samen met Roeselare kan dat wel lukken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws