Duitse ster-in-wording noemt vijf droomclubs op: Anders zou het een leugen zijn

Duitse ster-in-wording noemt vijf droomclubs op: "Anders zou het een leugen zijn"

15-02-2018 13:23
1

Timo Werner hoopt in de toekomst op een transfer naar de Europese top. In een interview met Sport1 vertelt de aanvaller van RB Leipzig dat hij droomt van diverse Europese grootmachten.

"Er zijn genoeg teams in de wereld waar ik zou willen spelen", zegt Werner (21). "Als je het over Duitsland hebt zou het een leugen zijn als je zegt dat je niet voor Bayern München wil spelen. Het zou ook een leugen zijn als je zegt dat je in Engeland niet voor Manchester United of Manchester City wil spelen. In Spanje geldt dat voor FC Barcelona en Real Madrid. Er zijn geweldige clubs in iedere competitie. Italië en Frankrijk zijn niet echt mijn competities, maar liever de drie die ik noemde."

Werner geeft echter aan dat hij niet bezig is met een transfer naar een andere club. Hij focust zich op Leipzig, waar hij tweede mee staat in de Bundesliga. "Het volgende seizoen telt voor mij niet. Er staat nog steeds zoveel te gebeuren. Ik heb nog veel te doen met Leipzig. We willen opnieuw de Champions League bereiken. Daarna hoop ik op een nieuw WK, waar ik ook graag aan deel wil nemen. Dan zie ik wel wat er daarna gebeurt. Tot dusver voel ik me heel comfortabel in Leipzig."