Club Brugge-speler valt niet in de smaak: Hij is door de mand gevallen

Club Brugge-speler valt niet in de smaak: "Hij is door de mand gevallen"

02-02-2018 10:30
3

Club Brugge is dringend op zoek naar een zege na nederlagen tegen zowel AA Gent als Standard. De vraag is of Ivan Leko tegen Charleroi opnieuw een beroep zal doen op Jordi Vanlerberghe, die op Sclessin aan de rust werd gewisseld.

Eric Van Meir heeft in Het Nieuwsblad aan dat Vanlerberghe hem teleurstelde. "Vanlerberghe deed het op Gent niet onaardig, maar op Sclessin viel hij volledig door de mand. Hij stapte twee keer verkeerd uit, waardoor een doelpunt viel. Je ziet dat hij die positie niet gewoon is en daar te licht voor weegt."

Met Mitrovic en Scholz heeft Club op het nippertje nog twee extra verdedigers gehaald. "Scholz was een opportuniteit, maar ik vergeet niet dat hij in september op Club langs alle kanten werd voorbijgelopen en daardoor zijn basisplaats verloor bij Standard. De sleutel ligt dus bij Mitrovic. Door de blessuregevoeligheid van Poulain moet hij centraal rechts de nieuwe pion worden. Club heeft zijn huiswerk gedaan in het geval er achterin problemen zouden ontstaan. Gelukkig maar. Daarom is paniek nog niet nodig."