OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn eerste van twee verdedigers beet

OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn eerste van twee verdedigers beet

29-01-2018 11:14
4

Club Brugge heeft zich officieel versterkt met Matej Mitrovic. De Kroatische verdediger wordt voor zes maanden gehuurd van het Turkse Besiktas, zo maakt Blauw-Zwart bekend via de officiële kanalen.

Mitrovic is een 24-jarige centrale verdediger, die sinds enkele dagen concreet aan Club Brugge werd gelinkt. Opvallend: in de winter van 2017 bood Anderlecht nog liefst vijf miljoen euro voor hem. Mitrovic trok echter naar Besiktas, waar hij de afgelopen twaalf maanden geen basisplaats wist te veroveren. De negenvoudig international was tijdens de WK-kwalifcatie een vaste waarde in de selectie, kwam zelfs zes duels in actie, en was op zoek naar meer speeltijd met het oog op de WK-selectie. 

Hij kwam op de radar van Club Bruge, dat een akkoord heeft weten te vinden met Besiktas. In tegenstelling tot de verwachting heeft Vincent Mannaert ook een optie tot koop weten te bedingen. Het is niet bekend hoe hoog deze transferclausule is. Overigens krijgt Mitrovic spoedig gezelschap van Alexander Scholz, want die deal zou ook bijna rond zijn.