'Standard en Club Brugge blijven onderhandelen, twee deals op komst'

'Standard en Club Brugge blijven onderhandelen, twee deals op komst'

29-01-2018 08:02
4

In de laatste dagen van de transferperiode zaten Club Brugge en Standard al meermaals rond de onderhandelingstafel. Beide clubs willen een speler van elkaar. Na lang onderhandelen zou er toch een akkoord zijn.

Het is al een tijdje bekend dat Club Brugge Alexander Scholz op het verlanglijstje heeft staan. De Deen wil zelf ook graag naar Club vertrekken, maar Standard vroeg een enorme som voor de verdediger (rond de 4,5 miljoen euro). Na lang onderhandelen zou er toch een akkoord bereikt zijn. De verdediger mag naar Club vertrekken voor een som van twee miljoen euro, zo meldt Le Soir. Als Scholz vertrekt, gaat Standard de transfermarkt nog op voor een nieuwe centrale verdediger.

Een nieuwe aanvallende middenvelder lijkt het al beet te hebben. Lior Refaelov zou de omgekeerde beweging doen. De Israëliër verkommert op de bank van Club Brugge en mag vertrekken. Hij blijft in België en gaat aan de slag bij Standard. Meer details over de deal zijn nog niet bekend, maar de overgang zou snel bekend gemaakt worden.