UPDATE: Teodorczyk naar Nantes? Makelaar reageert op geruchten

UPDATE: Teodorczyk naar Nantes? Makelaar reageert op geruchten

26-01-2018 12:45
11

Anderlecht heeft momenteel niet bepaald spitsen op overschot. Met Silvère Ganvoula en Lukasz Teodorczyk houdt het maar twee A-spitsen over, maar die laatste zou ook nog wegkunnen.

De Poolse ex-topschutter zou namelijk kunnen vertrekken naar FC Nantes: dat melden onder meer het Franse 20minutes en het Poolse Sport.pl. Het zou evenwel niet gaan om een koop, maar wel om een huur. Er zouden zelfs al vergevorderde gesprekken zijn tussen Teodorczyk en de Franse club.

De vraag is wel of Anderlecht veel te winnen heeft met zo'n huur. Aangezien het financieel nog altijd krap zit zal ook de vervanger van Teodorczyk namelijk een huurling moeten zijn. Anderlecht zou zo wel een manier hebben om de loonkosten van Teodorczyk wat te drukken. De Pool is met een loon van bijna twee miljoen euro per jaar één van de grootverdieners bij Anderlecht.

Update 12.45 De makelaar van Teodorczyk heeft inmiddels al gereageerd in de Poolse pers. "De piste-Nantes is van de baan, maar een transfer kan nog steeds", vertelt Kubacki. Ook Nantes-preses Walemar Kita, nota bene een Pool, bevestigt dit. "We hebben een aanvaller nodig en dachten aan Teodorczyk, maar zijn omgeving is niet geïnteresseerd. Dat is jammer. We gaan nu op zoek naar alternatieven."