'KV Kortrijk doet succesvol zaken met Manchester City en huurt toptalent'

'KV Kortrijk doet succesvol zaken met Manchester City en huurt toptalent'

30-01-2018 16:53
2

Het Amerikaanse Metro komt met een opvallend bericht: de jonge verdediger Erik Palmer-Brown zou voor de rest van het seizoen op huurbasis in België gaan spelen.

Palmer-Brown is momenteel transfervrij na het aflopen van zijn contract bij Sporting Kansas City, maar staat al maanden op het punt om voor Manchester City te gaan tekenen. De City Football Group wil hem vervolgens gaan verhuren. PSV werd lang als optie genoemd en blijft dat ook, maar op korte termijn lijkt Palmer-Brown in de Jupiler Pro League terecht te gaan komen.

Metro meldt dat Palmer-Brown na zijn verhuurperiode in België alsnog naar PSV zou kunnen gaan. De Eindhovenaren zouden hem dan ter beschikking hebben in het gehele seizoen 2018/19. De twintigjarige verdediger is een van de grootste talenten uit Amerika en moet het hart gaan vormen van de nieuwe nationale ploeg van de Verenigde Staten na het mislopen van het WK in Rusland.

Update 30/01 16.53: Het Laatste Nieuws meldt dat KV Kortrijk succesvol zaken gaan doen met Manchester City. Volgens de krant heeft de Engelse grootmacht beslist om Palmer-Brown tot het einde van het seizoen uit te lenen aan de Veekaa. Palmer-Brown lijkt daarmee het vertrek van Vladimir Kovacevic op te vangen, die naar verluidt op weg is naar de uitgang.