Conte hoopt Courtois te overtuigen: Dit is geen simpele situatie

Conte hoopt Courtois te overtuigen: "Dit is geen simpele situatie"

25-11-2017 14:50
3

Antonio Conte gaat er alles aan doen om Thibaut Courtois in Londen te houden. Onze nationale nummer één onderhandelt met Chelsea FC om een verlenging van zijn contract, maar voorlopig is er nog geen witte rook. De Italiaan start dan maar een charmeoffensief.

"Als ik eerlijk ben, is het niet aan mij om vragen over zijn contract te beantwoorden", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Conte. "Die zijn voor de club, maar ik hou er ook van om mijn mening te geven over technische zaken. Het is belangrijk dat de club dit probleem onder ogen ziet, het contract van Courtois. Als een topspeler niet bij wil tekenen, is dat geen simpele situatie. De club heeft nog tijd om het op te lossen."

"Wij zijn niet de enigen die ermee worden geconfronteerd", vervolgt de succescoach. "De contracten van Sánchez en Özil bij Arsenal lopen aan het eind van het seizoen ook af. Ik denk niet dat Thibaut mijn mening nodig heeft. Hij weet heel goed hoe ik over hem denk. Ik kan je vertellen dat hij voor mij een van de besten is. For sure, honderd procent zeker zal hij ooit de beste in de wereld worden. Als hij dat op dit moment al niet is."