'Svilar heeft zijn keuze tussen België en Servië gemaakt'

'Svilar heeft zijn keuze tussen België en Servië gemaakt'

04-11-2017 15:58
10

Mile Svilar zal nooit voor de Rode Duivels spelen. Tenminste dat beweert A Bola. Volgense de Portugese bron heeft de doelman Servië laten weten dat hij voor dat land wil uitkomen. 

A Bola schrijft dat Svilar aan de Servische federatie heeft laten weten dat hij voor hun land wil spelen. De bond mag van hem de procedure starten om volwaardig Serviër te worden. Svilar doet dus afstand om ooit nog voor de Rode Duivels te spelen.

Bij de jeugd speelde het voormalige talent van Anderlecht wel voor de Belgische ploegen. Onlangs maakte hij het echter te bont en liet Gert Verheyen weten dat Svilar niet meer welkom was. Sindsdien begon de flirt met Servië.

Roberto Martinez liet vrijdag nog verstaan dat hij Svilar graag in de toekomst bij de Rode Duivels wilde zien. De bondscoach was bereid om met de jonge te keeper te gaan praten, maar die heeft nu al zijn beslissing genomen.

WK met Servië
Het is de bedoeling dat Svilar in het begin van 2018 zijn debuut maakt voor de A-ploeg van Svilar. Volgens Servische bronnen hoopt de doelman op het WK in Rusland uit te komen voor de nationale ploeg. Net zoals ons land won Servië zijn kwalificatiegroep en is het rechtstreeks geplaatst voor het WK.