Gerkens laat zich opmerken: Supergevoel, maar toch ontgoocheld

  Gerkens laat zich opmerken: "Supergevoel, maar toch ontgoocheld"

  donderdag 19 oktober 2017 om 13:30

  Ondanks de ruime nederlaag waren toch heel wat lovende commentaren over de prestatie van Anderlecht. Enkele spelers lieten zien heel wat in hun mars te hebben, zo ook Pieter Gerkens. De jonge middenvelder deed heel wat monden openvallen met zijn prestatie.

  Hein Vanhaezebrouck haalde het ook al aan: Gerkens verbaast vriend en vijand. Vertrouwen doet blijkbaar heel wat met een jonge speler, gezien de enorme progressie die hij maakte. Tegen PSG mocht de 22-jarige Limburger terug aan de aftrap verschijnen. Voor Gerkens een leuke ervaring. "Natuurlijk was het super om deze wedstrijd te kunnen spelen", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

  De Belgische middenvelder werd uitgespeeld op de rechterflank, waar hij heel wat kilometers maalde. Ook in de passing was hij sterk. Toch is er ook wat teleurstelling bij Gerkens. "Ik ben ontgoocheld, ja, want we speelden een degelijke match en creëerden zelf mooie kansen, waaruit we hadden kunnen scoren." 

  En wie niet scoort kan tegen een sterrenelftal als PSG wel eens koud gepakt worden. "PSG strafte elke fout af, dan krijg je zulke zware cijfers op het scorebord. Dit dan ook het echte topniveau, dat hebben we gemerkt", besluit Gerkens.

  Poll

  Verdient Gerkens een basisplaats?

  (94 stemmen)

  Plaats een reactie

  GBAU +1662
  donderdag 19 oktober 2017 om 14:27
  Pierre'ke leek mij een heel goede oplossing voor de rechterflank, waar we toch nog tekort komen met chipciu en bruno.
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  donderdag 19 oktober 2017 om 16:06
  Pieter is een heel goede speler, hij verdiend zeker een basisplaats, als supporter van Genk, zag ik genoeg in de Luminus arena, maar Genk zelf blijkbaar niet.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Gerkens laat zich opmerken: "Supergevoel, maar toch ontgoocheld"