Vanhaezebrouck met verstomming geslagen: Hij is de grootste verrassing

  Vanhaezebrouck met verstomming geslagen: "Hij is de grootste verrassing"

  donderdag 19 oktober 2017 om 10:15

  Anderlecht verloor woensdag met 0-4 van PSG, maar Hein Vanhaezebrouck zag toch heel wat mooie dingen. Hij zag onder meer ook hoe Pieter Gerkens het tempo goed aan het oppikken is. De middenvelder is de laatste weken de revelatie van Anderlecht.

  Vanhaezebrouck zag zijn middenveld draaien tegen PSG. De Fransen kregen een pak meer kansen tegen dan verwacht. "Kums en Trebel ken ik natuurlijk goed en Pïeter Gerkens is zowat de grootste verrassing sinds ik hier bij Anderlecht ben. Als je ziet welk niveau hij haalt tegen PSG: chapeau", staat te lezen in Het Belang van Limburg.

  Het hoge tempo van dat middenveld bleef echter niet heel de wedstrijd duren. "Natuurlijk zijn er nog werkpunten. Zo geven we de bal nog te makkelijk weg en houden we ons ritme nog maar dik een helft vol. Dat zijn leermomenten."

  Vanhaezebrouck hoopt dat de prestatie tegen PSG afstraalt op de Belgische competitie. "Al dat positieve moet nu wel renderen tegen Genk en Zulte Waregem. Dan moeten we punten pakken. En wie weet is er zelfs iets mogelijk thuis tegen Bayern München. Ook dat zal een kwestie van efficiëntie worden, maar eens je de weg naar doel kent, vind je die meestal heel vaak terug."

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4768
  donderdag 19 oktober 2017 om 10:40
  Dit moet pijnlijk zijn voor iemand hier...
  Vind ik leuk
  JanB +5978
  donderdag 19 oktober 2017 om 10:54
  Ik val van mijn stoel als ik deze commentaar lees !
  Heeft HVH Gerkens nooit weten spelen bij Genk en STVV ?

  Een blinde zag toch dat die jongen de (potentiële) klasse heeft om het te maken
  Let op mijn woorden, die jongen wordt grof wild op de transfermarkt en zal nog jaren het mooie weer maken . . . maar niet op Belgische velden
  Vind ik leuk
  Lunam +1475
  donderdag 19 oktober 2017 om 11:07
  HVH wist ook wel dat Gerkens een goeie speler was maar hij doelt hier wel op het CL-niveau, met alle respect maar dit had hij nog niet kunnen tonen bij RC Genk of STVV en tegen PSG is nog iets anders dan obze competitie. Dit leidt ik af uit dit artikel, niet nodig dat je van uw stoel valt :-)
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3831
  donderdag 19 oktober 2017 om 15:19
  Niet iedereen kent er zo veel van als jij, he Jan.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws