Vader Svilar haalt verwoestend uit naar Verheyen: Mijn zoon beschuldigd

Vader Svilar haalt verwoestend uit naar Verheyen: "Mijn zoon beschuldigd"

19-10-2017 09:35
11

Dat Mile Svilar nooit nog uitkomt onder Gert Verheyen lijkt nu wel helemaal zeker. Volgens de bondscoach van de U19 kreeg hij geen antwoord van Svilar na verschillende oproepen en voicemails. Zijn vader Rato weerlegt dat.

Volgens de voormalige speler van Antwerp liegt Verheyen. "In de voorbije dagen heeft hij publiekelijk mijn zoon beschuldigd dat hij negen oproepen en twee voicemails niet beantwoordde... en dat hij geen respect heeft voor vaders van spelers die trainers bellen en praten in plaats van de speler. Mijn zoon vertelde mij dat hij NOOIT één oproep of voicemail kreeg van de huidige U19-coach noch van iemand anders van de KBVB", zegt hij.

De vader van Svilar denkt dat iemand hem er gewoon niet bij willen hebben bij de jonge Duivels. "Ik sta garant voor de belofte van mijn zoon, hij heeft voldoende ballen aan zijn lijf en persoonlijkheid om om het even wie van de bond te beantwoorden. Ik vertrouw mijn zoon 200% in deze zaak en ik ben vrij zeker dat iemand met opzet hem trachtte te bereiken op een fout nummer", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Vader Svilar bijt terug: "Hoogstaand lid van Anderlecht heeft hem bedreigd"

Lees ook: MOOIE BEELDEN: Lukaku troost blunderende en ontgoochelde Svilar