Bevestigd: 'Ik sprak met Waasland-Beveren en Standard'

Bevestigd: 'Ik sprak met Waasland-Beveren en Standard'

09-10-2017 17:20

Tijdens afgelopen maanden wisselden heel wat clubs van trainers. Onder meer Waasland-Beveren en Standard kozen voor een nieuwe T1, Beide clubs gingen niet voor Marc Grosjean, maar dat had wel gekund.

Waasland-Beveren ging in zee met Philippe Clement. Standard koos voor Ricardo Sa Pinto. "Waasland-Beveren en Standard? Er zijn gesprekken geweest, contacten, maar er is nooit ten gronde gepraat”, aldus de trainer van Union aan Proximus.

Bij de hele situatie voelt Grosjean zich niet geweldig. "Ikzelf ben opgeleid bij Standard, die club betekent veel voor mij. Uiteraard deed die interesse veel plezier. Wat minder fijn was, bleek het gebrek aan vertrouwen in mij, waardoor de club zich heeft gericht naar een 'grote' naam, maar dan wel als speler maar niet als trainer. Als trainer weet niemand waar die gewezen topvoetballer voor staat. Dat stoort me wel,"

Grosjean staat momenteel aan het roer bij Union. Daar heeft hij nog grote plannen mee. "ik ben tevreden waar ik nu ben. Ik wil opnieuw trainen op het hoogste niveau, want ik vind dat ik daar thuishoor. Ik wil stijgen met mijn club, Union. Ik ben er zeker van dat dit binnen de drie jaar zal gebeuren."