Heeft Bölöni echte klepper beet? 'Balvast, dreigend en erg snel'

Heeft Bölöni echte klepper beet? 'Balvast, dreigend en erg snel'

21-09-2017 12:15
2

De fans van Antwerp hebben er een tijdje op moeten wachten, maar dinsdag kreeg Joaquin Ardaiz eindelijk zijn debuut. De Uruguayaan maakte meteen indruk, zo staat te lezen in Gazet Van Antwerpen.

Ardaiz krijgt in die krant een heel positieve evaluatie. "Hij toonde zich vooral voor rust balvast, dreigend en is erg snel en kwiek met de bal aan de voet. Hij was de enige Antwerpspeler die voor rust voor gevaar kon zorgen. Al na twaalf minuten dribbelde hij zich knap vrij en ging zijn schot nipt naast. Wat later kon hij net niet goed bij een voorzet van Buta. Hij kwam met een fysieke achterstand op Antwerp toe en zakte daarom na de pauze wat weg", klinkt het ook nog even kritisch.

Obbi Oulare en William Owusu zijn in ieder geval gewaarschuwd. "Hij toonde dinsdag meteen dat hij een spits is waarvoor een verdediging altijd alert moet zijn. Het is de vraag of hij fysiek al sterk genoeg is om vrijdag tegen Kortrijk opnieuw in de basis te starten. Al heeft Ardaiz zeker het potentieel om uit te groeien tot spits nummer één bij de Great Old."