UPDATE: International trekt op huurbasis naar Antwerp

UPDATE: International trekt op huurbasis naar Antwerp

31-08-2017 18:25

Antwerp heeft de transfer van Sambou Yatabaré afgerond. De Malinese international maakt de overstap van het Duitse VfL Wolfsburg.

De transfer van de ex-speler van Standard zat al langer in de pijplijn en werd donderdag helemaal afgerond. Yatabaré verkommerde de afgelopen maanden in de B-kern van VfL Wolfsburg. De Duitse club plukte hem vorige zomer weg bij Olympiakos.

Voordien was hij enkele maanden actief in de Jupiler Pro League bij Standard. Hij speelde zestien wedstrijden voor de Rouches. De goede prestaties bij de Luikenaren leverden hem een transfer op naar Werder Bremen, echt overtuigen kon hij bij de Duitse club echter nooit.

Het is nog niet duidelijk of het om een verhuur of een definitieve transfer gaat. In juli lag er in ieder geval al een contract van drie seizoenen klaar voor de Malinees, maar hij hield aanvankelijk de boot nog af. Met enige vertraging komt hij nu toch naar de Bosuil.

Upate 18u25: Ook Antwerp kondigt het nieuws nu aan via de officiële website. The Great Old geeft meteen ook mee dat het om een uitleenbeurt gaan. 'We heten Sambou van harte welkom in Deurne-Noord en wensen hem veel succes toe', aldus de club.

• Lees ook: Transferoverzicht Jupiler Pro League: zomer 2017-2018
• Lees ook: LIVE: Volg de laatste uren van de transferperiode op de eerste rij