'Club Brugge verliest transferstrijd tegen oude bekende'

'Club Brugge verliest transferstrijd tegen oude bekende'

28-08-2017 19:11

Club Brugge lijkt deze week een transferstrijd te verliezen van FC Kopenhagen. Beide clubs wilden Denis Vavro, een speler van Zilina. Het zijn de Denen die de strijd winnen.

Vavro is een lange verdediger die ook al twee interlands heeft gespeeld voor Slowakije. De 21-jarige centrale verdediger heeft al 74 wedstrijden op de teller staan bij de Slowaakse topclub Zilina. Volgens het Deense Ekstrabladet was Club Brugge ook in de running, net als een niet nader genoemde Franse club.

Vavro, die in de winter ook heel dicht stond bij het Zweedse Malmö, zou nu zijn keuze gemaakt hebben. Zilina vroeg twee miljoen euro voor deze verdediger, maar Kopenhagen heeft een akkoord kunnen sluiten voor 1,4 miljoen euro. Club Brugge is kennelijk nog op zoek naar een verdediger, want het wordt ook nog gelinkt aan Boubacar Sanneh.

De wegen van Club Brugge en Kopenhagen kruisen zo opnieuw. In de laatste drie seizoenen speelden ze vier keer tegen elkaar. In de Europa League haalde Club vier op zes, maar in de Champions League verloor het twee keer.