Van Damme eerlijk: Daarom verkoos ik Antwerp boven AA Gent

  Van Damme eerlijk: "Daarom verkoos ik Antwerp boven AA Gent"

  dinsdag 22 augustus 2017 om 18:00

  Antwerp heeft vorige week een grote naam kunnen strikken. Niemand minder dan Jelle Van Damme gaat spelen voor The Great Old. Bij zijn voorstelling toonde hij zich meteen enthousiast.

  Van Damme legt op een persconferentie uit waarom hij Antwerp koos. "Toen Antwerp me contacteerde, had ik onmiddellijk een goed gevoel. De club wil op korte termijn uitgroeien tot een vaste waarde in Play-Off 1, en ik wil mijn steentje bijdragen. Of we dit seizoen al mikken op een plek bij de bovenste zes? Onze start is veelbelovend en het vertrouwen is aanwezig, maar we willen niet te hard van stapel lopen'", staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

  De ex-Rode Duivel wil ook dichter bij zijn kinderen zijn. "Ik wilde opnieuw dichter bij mijn familie voetballen. Maar het is niet zo dat, zoals sommige media speculeerden, ik Antwerp boven AA Gent verkoos omdat dat vanuit Limburg minder ver is. Het speelde mee, maar was zeker niet de hoofdreden. De aanwezigheid van Luciano D'Onofrio (sportief directeur van Antwerp, red), die ik nog ken van vroeger en voor mij een soort vaderfiguur is, gaf de doorslag."

  De Amerikaanse competitie heeft Van Damme geen andere speler gemaakt, zo vindt hij zelf. "Voetbal wordt overal op dezelfde manier gespeeld, en ik denk niet dat er een groot verschil is tussen de Amerikaanse en de Belgische competitie. Waar ik in België het meest zal aan moeten wennen, is zonder twijfel het weer. Op dat gebied ben ik in LA in de watten gelegd."

  Plaats een reactie

  Freddyploiks +8243
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:46
  Ik denk dat hij naar Antwerp gaat omdat hij een skinhead is
  Vind ik leuk
  woensdag 23 augustus 2017 om 20:09
  Mij heb je al overtuigd naast veld, nu op t veld Jelle en maak je onsterfelijk voor ons!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Van Damme eerlijk: "Daarom verkoos ik Antwerp boven AA Gent"