Droomtransfer op komst? 'Engels staat op de radar van Italiaanse grootmacht'

Droomtransfer op komst? 'Engels staat op de radar van Italiaanse grootmacht'

28-07-2017 11:12
8

Bjorn Engels speelde woensdag nog met Club Brugge mee in de voorronde van de Champions League. Het optreden tegen Istanbul Basaksehir is naar alle waarschijnlijkheid wel één van zijn laatste optredens voor Blauw-Zwart geweest. Engels hoopt namelijk op een buitenlandse transfer en die zou er best eens kunnen komen.

Het Italiaanse CalcioNews24 meldt namelijk dat AS Roma het oog heeft laten vallen op de 22-jarige Bruggeling. Na de contractverlenging van landgenoot Radja Nainggolan zou de clubleiding nu de focus hebben verlegd naar de defensie. De Romeinen zouden het contract van de Griek Kostas Manolas ook open willen breken, maar de kans bestaat dat hij voor het einde van de transfermarkt nog kiest voor een vertrek. Manolas sloeg eerder nog een overstap naar Zenit Sint-Petersburg af. Hij zou mikken op de Premier League.

Mocht Manolas alsnog zijn koffers pakken, dan komt Engels naar verluidt in beeld als zijn opvolger. Engels ziet AS Roma ongetwijfeld enorm zitten, want het is al langer bekend dat hij droomt van het buitenland. De centrale verdediger lijkt voorlopig wel afhankelijk van de ontwikkelingen in Rome. Wordt vervolgd.