Racing Genk scoort gemakkelijk en vindt zeven keer het net in Bocholt

19-07-2017 20:00

Racing Genk heeft woensdagavond een ruime oefenzege geboekt op de amateurs van Bocholt. Op het veld van de plaatstelijke VV wist Genk makkelijk het doel te vinden: 2-7.

De match was nog amper begonnen of de 0-1 stond al op het scorebord. José Naranjo knalde in één tijd binnen op aangeven van de jonge Edon Zhegrova. In de tiende minuten stond het 18-jarige talent zelf aan het kanon. Zhegavo trapte een vrije trap in de verre hoek binnen. Verrassend genoeg volgde hierop niet de 0-3, maar deed de thuisclub wat terug. Bocholt-spits Henry Odutayo schoot de bal keihard achter Gaëtan Coucke: 1-2. Dante Vanzeir herstelde echter al snel weer de marge van twee, waarna Siebe Schrijvers voor de 1-4 ruststand zorgde.

In de tweede helft haperde de doelpuntenmachine van Genk een beetje. Het duurde tot de 64e minuut tot de mannen van coach Albert Stuivenberg weer trefzeker was. Ruslan Malinovskyi nam de 1-5 voor zijn rekening. Siebe Schrijvers maakte een kwartier voor tijd vanaf de penaltystip zijn tweede zijn tweede van de avond, waarna Zhegrova ook zijn teller op twee zette. Het slotakkoord was voor Bocholt, dat profiteerde van een fout van Coucke: 2-7.