Europese grootmacht aast op Witsel: Hij belde twee weken geleden

Europese grootmacht aast op Witsel: "Hij belde twee weken geleden"

04-07-2017 17:30
9

Axel Witsel moet dit seizoen het verschil maken bij het Chinese Tianjin Quanjian, een club die niet bepaald vaak in het nieuws komt. Toch zijn de Europese topclubs Witsel niet vergeten, zo zegt hij zelf in Sport/Voetbalmagazine.

De Rode Duivel heeft namelijk een opmerkelijk nieuwtje in petto. "Iedereen denkt dat het hier een vergeetput is. Maar ik ga je een primeur geven: twee weken geleden belde Carlo Ancelotti naar Fabio Cannavaro om te vragen of hij me mocht contacteren. Hij wilde me bij Bayern", onthult Witsel. 

Witsel was geflatteerd, maar kon niet weg. "Dat is het bewijs dat je in het Europese topvoetbal niet vergeten wordt omdat je in China voetbalt. Maar Cannavaro heeft Ancelotti geantwoord dat hij me nodig had. Ik moet daar rekening mee houden, hij is degene die me naar hier heeft gehaald."

In de toekomst hoopt Witsel om nog zo'n aanbod te krijgen. "Bayern blijft toch altijd Bayern... Ik kon naar Juventus, maar Bayern, dat is nog een trapje hoger. Nu goed, ik wilde gewoon aantonen dat men mij nog niet vergeten is."