OFFICIEEL: Club Brugge heeft nieuwe aanwinst beet

OFFICIEEL: Club Brugge heeft nieuwe aanwinst beet

20-06-2017 10:00
15

Club Brugge heeft zijn nieuwe verdedigende middenvelder kennelijk gevonden. Het zou gaan om de Zimbabwaan Marvelous Nakamba, die ook in de belangstelling staat van... Anderlecht.

In zijn thuisland Zimbabwe bevestigt de middenvelder van Vitesse dat Club Brugge waarschijnlijk zijn volgende team wordt. The Chronicle geeft een interview vrij waaruit blijkt dat hij al sinds zondag in België zit. "Ik ben zondag vertrokken en heb normaal gezien maandag en dinsdag mijn medische testen. Als alles goed gaat kan ik dinsdagnamiddag al officieel een speler van Club Brugge zijn", klinkt het bij de 23-jarige stofzuiger.

Nakamba komt al sinds 2014 uit voor Vitesse, daarvoor was hij actief in Frankrijk bij AS Nancy. Hij heeft inmiddels ook al zes interlands voor Zimbabwe op zijn naam staan. Bij Club Brugge zou hij een contract kunnen tekenen tot de zomer van 2021.

Update 10u00: Club Brugge heeft inmiddels officiëel bevestigd dat het akkoord is met Vitesse over Nakamba. Die moet wel nog slagen voor zijn medische testen.