Mourinho onthult: Ibrahimovic gaf tips aan ballenjongens tijdens finale

Mourinho onthult: Ibrahimovic gaf tips aan ballenjongens tijdens finale

25-05-2017 15:55

De geblesseerde Zlatan Ibrahimovic ontbrak woensdagavond weliswaar binnen de lijnen, maar volgens Manchester United-manager José Mourinho heeft de Zweedse spits wel degelijk een rol gespeeld tijdens de Europa League-finale tegen Ajax. 

"Het zou geweldig zijn geweest als Ibrahimovic op het veld had gestaan", zei Mourinho na afloop tijdens een persconferentie. "In zijn thuisstad, in het stadion waar zijn standbeeld komt te staan, tijdens een wedstrijd tussen zijn eerste club in het buitenland en Manchester United - de club waar hij in zijn eerste jaar zoveel indruk heeft gemaakt. Ik vind het echt heel jammer dat hij niet kon spelen."

De goalgetter keek vanaf de zijnlijn toe. "Hij deed mee buiten het veld, op zijn krukken, met de andere geblesseerde spelers. Zijn stonden achter de bank te schreeuwen en deden er alles aan", legt Mourinho uit. "Daarbij heeft Zlatan de ballenjongens in het Zweeds verteld dat ze het in de tweede helft rustig aan moesten doen. Hij heeft dus wel degelijk een rol gespeeld voor ons."

Lees ookLOL! Zlatan wil de perfecte selfie dus duwt ie ploegmaat weg