Weiler zet licht op groen voor zomertransfer: Een zeer goeie speler

Weiler zet licht op groen voor zomertransfer: "Een zeer goeie speler"

23-05-2017 13:30
1

Anderlecht is bijzonder druk bezig voor het komende seizoen. Eén van de meest spraakmakende transfers zou wel eens Sven Kums kunnen worden. René Weiler zou dat niet erg vinden, want ook hij heeft respect voor de ex-middenvelder van AA Gent.

Weiler ziet in Kums duidelijk potentiteel. "Als we alle spelers zouden kunnen houden, is dat fantastisch. Maar als we er twee of drie verliezen, moeten we die vervangen door goede alternatieven. Of Sven Kums een goed alternatief is? Hij is een zeer goede speler, hé", reageert hij daarvoor in Het Nieuwsblad.

Weiler heeft voor nog wel wat voorbehoud bij de slaagkansen. "Als het een mogelijkheid is voor de club om met hem te onderhandelen, dan moet dat gebeuren. Dat is duidelijk. Maar ik denk dat wij niet de enige ploeg zijn die op zoek zijn naar zo'n profiel. Maar ik herhaal, het is een goede speler."

Ondanks die concurrentie lijkt Kums toch resoluut voor Anderlecht te kiezen. Hij werd zelfs al op Anderlecht gespot. Deze transfer zou dus snel in orde kunnen komen.