Verrassend: 'Belgische club strikt Walsh voor neus van Lokeren'

Verrassend: 'Belgische club strikt Walsh voor neus van Lokeren'

07-05-2017 20:10
1

Sandy Walsh is op het einde van dit seizoen einde contract bij Racing Genk, maar lang zal hij niet zonder werk zitten. Naast Lokeren zou nu ook Zulte Waregem op hem azen, volgens Het Laatste Nieuws gaat dat dossier de goeie richting uit.

De Nederlandse verdediger is bij Genk op de bank verzeild geraakt. Op rechtsback moet hij Timothy Castagne voor zich dulden, centraal is hij de hoogstens de vierde keuze. Genk geeft hem dan ook geen contractverlenging, maar dat is geen groot probleem.

Nadat de interesse van Lokeren al bekend werd, komt er nu een verrassende wending. Walsh zou op weg zijn naar Zulte Waregem. Hij heeft wel onderhandeld met Lokeren, maar laat de Waaslanders nu links liggen. Zulte Waregem wil de deal nu zo snel mogelijk afronden, want er zouden nog andere kapers op de kust zijn.

De voormalige jeugdinternational voor Nederland is al sinds 2011 actief bij Racing Genk, daarvoor speelde hij al acht jaar bij Anderlecht. Voorlopig komt zijn potentieel er echter nog niet helemaal uit, maar dat kan bij Essevee veranderen.

Update 07/05 20.07 uur: Volgens Mich Vergauwen ligt een meerjarig contract klaar voor Walsh bij Zulte Waregem en is de transfer zo goed als afgerond.