Muslic zag Cercle beste match van het seizoen spelen: Een magische avond

Muslic zag Cercle beste match van het seizoen spelen: "Een magische avond"

5 mei - 10:17

Cercle Brugge heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat het niet de rol van 'zwakke broertje' uit de Champions' Play-Off wil vertolken. Tegen KRC Genk was het heer en meester (4-1), goed voor haar tweede zege in de nacompetitie. Miron Muslic kon zijn geluk niet op. 

Volgens de trainer speelde Cercle zaterdagavond haar "beste wedstrijd van het seizoen". Genk kwam er dan ook niet aan te pas. "We toonden hoe sterk, krachtig en efficiënt we kunnen zijn", zag Muslic bij Het Laatste Nieuws een totaalprestatie van zijn manschappen. De sfeer op Jan Breydel was dan ook uitgelaten. "Dit was een magische avond. Eentje die de fans verdienen, maar hun liefde en energie verdienen ook mijn spelers."

Het mag duidelijk zijn: Cercle blijft ambitieus in deze Champions' Play-Off. "Ons grootste doel was dat we na deze match zouden kunnen strijden om de vierde plaats. Dat is gelukt", stelt Muslic, die hard genoten heeft van de prestatie van zijn spelers. "Er was 95 minuten zo veel druk bij ons. We scoorden drie prachtige goals in de omschakeling. Dát is ons spel."

De volgende twee afspraken voor Cercle Brugge zijn een verplaatsing naar Royal Antwerp FC en een thuiswedstrijd tegen Union Saint-Gilloise.