Oranje wil Preud'homme, maar coach verklapt niets: Ik ga het anders aanpakken

Oranje wil Preud'homme, maar coach verklapt niets: "Ik ga het anders aanpakken"

30-03-2017 17:36
1

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Michel Preud'homme ligt. De coach lijkt te gaan vertrekken bij Club Brugge. Maar hij wil daar nu nog niet teveel over verklappen.

--> Club Brugge weet te scoren in Ghelamco Arena voor bijzonder hoge odds!

Preud'homme was vorig seizoen al van plan om te stoppen als coach van Club Brugge. Na het behalen van de titel kon het bestuur en de supporters hem toch overtuigen om te blijven. Nu wil hij even niet denken over zijn toekomst. "Nu ga ik het anders aanpakken. Nu zal ik nog geen beslissing nemen, absoluut niets. Ik heb geleerd om niet te rap te spreken en pas een beslissing te nemen op het juiste moment", vertelt hij aan VTM Stadion.

De trainer heeft genoeg keuze als hij toch vertrekt bij Club Brugge. Zo wordt hij genoemd als de mogelijke nieuwe bondscoach van Oranje. "Ik ben al heel veel gelinkt aan de nationale ploeg van België, nu is het Oranje. Er zijn ook clubs die in aanmerking komen."

"Maar je weet hoe dat gaat, soms wordt het proces al in de kranten gemaakt alvorens iets gebeurd. Het is leuk om te lezen dat mensen je in zo'n shortlist plaatsen, maar mijn focus ligt op de tien Play-Off-wedstrijden hier." Club Brugge begint zondag aan de Play-Offs met een wedstrijd tegen Gent.