Duidelijke waarschuwing voor Anderlecht: Voetbal is zoals de vrouwen

Duidelijke waarschuwing voor Anderlecht: "Voetbal is zoals de vrouwen"

zondag 19 maart 2017 om 12:00

Anderlecht mag als leider beginnen aan de Play-Offs, de recordkampioen zou voor de 34ste keer de titel kunnen binnenhalen. Michel Verschueren is echter nog niet euforisch. Hij weet dat drie jaar zonder titel absoluut niet kan.

In het weekblad Deze Week geeft Verschueren aan dat Anderlecht niet hoog van de toren moet blazen. "Rustig, rustig. We mogen niet denken dat de beer al geschoten is. We moeten boven alles voorzichtig blijven. Al denk ik wel dat we dit jaar weer zullen meedoen voor de titel en ik hoop uiteraard dat we die 34ste zullen binnenhalen. Ik geloof er in ieder geval in."

Dat geloof was er de voorbije jaren ook, maar toch liep het twee keer mis. "Toen hebben we het telkens dom verspeeld jong. Zowel tegen AA Gent als tegen Club Brugge vorig jaar, terwijl we ons lot in eigen handen hadden. Voetbal is net zoals de vrouwen: zeer wispelturig. Maar net dat maakt het zo mooi."

Verschueren werd onlangs 86. 'Mister Michel' laat weten dat hij geen grote ambities meer heeft. "Ik zou graag nog een paar jaar gezond blijven en alles hier rustig kunnen meebeleven. Meesurfen op de golven van de zee, maar niet meer de eerste viool spelen. Als je dat niet beseft als bijna 86-jarige ben je een grote sukkelaar. Of ik het lastig heb met die leeftijd? Totaal niet copain!"

Poll

Anderlecht gaat de titel pakken

(482 stemmen)

Plaats een reactie

BS90 +3267
zondag 19 maart 2017 om 12:20
Vandaar de term 'kutvoetbal'
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Duidelijke waarschuwing voor Anderlecht: "Voetbal is zoals de vrouwen"