Anderlecht gaat niet in het Eurostadion voetballen

Anderlecht gaat niet in het Eurostadion voetballen

vrijdag 17 februari 2017 om 17:53

Er is de laatste tijd opnieuw heel veel commotie omtrent het nieuwe Eurostadion dat op Parking C zou moeten gebouwd worden. Het stadion moet normaal gezien in gebruik genomen worden voor het EK 2020, maar de zaak blijft maar aanslepen. 

RSC Anderlecht ging in principe in het nieuwe stadion gaan spelen, maar dat is niet naar de zin van de Brusselse club. Paars-wit verklaarde op zijn webstek dat het niet meestapt in het project. "Met de huidige kennis en stand van zaken van het Eurostadium-dossier en na de indiening van het MER-dossier en de milieu- en bouwvergunnigsaanvraag, heeft de raad van bestuur van RSC Anderlecht het dossier geëvalueerd."

"Zij heeft haar ernstige bezwaren en beslissing dat het niet in het belang van de club is om deel te nemen aan het voorliggend project, overgemaakt aan Ghelamco Invest NV. De club onthoudt zich van verder commentaar."

Plaats een reactie

Garland +4252
vrijdag 17 februari 2017 om 18:27
Dat , b gaat er dus nooit komen. Bye, bye EK
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 19:04
T zal wel zijn, wat wil je? Straks in juni zal het 3 jaar zonder titel zijn, en dan kunnen ze voor een stadion van 14000 man gaan.De stoemme kiekefretters
Vind ik leuk
TP17 +537
vrijdag 17 februari 2017 om 19:07
Ik vind dit allemaal heel betreurenswaardig. Zowel voor Anderlecht als voor het Belgische voetbal (en de Belgische sportwereld in het algemeen)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Anderlecht gaat niet in het Eurostadion voetballen