UPDATE: 'Club Brugge heeft huurdeal met Argentijnse aanvaller beklonken'

UPDATE: 'Club Brugge heeft huurdeal met Argentijnse aanvaller beklonken'

31-01-2017 16:55

Club Brugge wil op de laatste dag van de transferperiode nog stevig uitpakken. Op zoek naar de extra versterking is het op de Argentijn Martín Benitez uitgekomen.

Het doorgaans goed geïnformeerde LHF Radio meldt dat Club Brugge zich officieel gemeld heeft voor Benitez. De Argentijnse aanvaller komt momenteel uit voor de topclub Independiente, maar zou daar mogen vertrekken.

Club Brugge is van plan om hem de komende zes maanden te lenen. Een transfer lijkt ook in de pijplijnen te zitten, maar er wordt nog gebikkeld over de aankoopoptie. Independiente wil in het contract een aankoopoptie van zes miljoen euro zetten. Dat vindt Club Brugge voorlopig nog te veel.

Real Madrid
De 22-jarige Benitez, die nog een contract tot 2019 heeft bij de club, is geen absolute sterkhouder bij de club. Hij kwam dit seizoen amper negen keer in actie, veelal als invaller. Ondanks zijn gering aantal speelminuten stond de Argentijn wel in de belangstelling van Real Madrid. Exact één jaar geleden weigerde Independiente nog een bod van De Koninklijke.

UPDATE 16u55: Volgens radioshow Gol de Vestuario heeft Club Brugge beet: Martinez zal de komende zes maanden voor de West-Vlamingen uitkomen. De bron meldt dat de aanvaller zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Independiente. Club zal Martinez op huurbasis overnemen.