Stiefvader Bailey windt er geen doekjes meer om: 'Nu is de tijd gekomen'

Stiefvader Bailey windt er geen doekjes meer om: 'Nu is de tijd gekomen'

18-01-2017 17:33

Moet KRC Genk na het vertrek van Wilfred Ndidi toch ook haar andere goudhaantje laten gaan? De Limburgers maakten zich sterk dat ze Leon Bailey tot volgende zomer kunnen behouden, maar zijn stiefvader denkt daar anders over. In een Facebook-post praat hij openlijk over een wintertransfer.

'Nu is de tijd gekomen. We zijn er klaar voor. Leon en Kyle (Butler, de stiefbroer van Bailey die ook bij Genk speelt, nvdr.) hebben hun topklasse laten bewonderen. Kyle heeft negen goals en vijf assists gemaakt in twaalf wedstrijden bij Genk, Leon ook negen goals en zeven assists waaronder enkele in Europa', aldus Butler. Eerder op woensdag werd Bailey nog in verband gebracht met een resem Europese topclubs.

De Jamaicaan is er niet vies van om zijn stiefzoon de hemel in te prijzen. 'Hij drukt zijn klasse op het wereldvoetbal. Ik denk dat ze beide klaar zijn voor de volgende uitdaging, jij niet?' In een andere post voegde hij daar nog aan toe: 'nu is het tijd om de klus te klaren.' Bij beide Facebook-posts plaatste hij een artikel over Premier League-interesse voor Bailey.