OFFICIEEL: Ex-speler Standard volgt voorbeeld El Ghanassy

OFFICIEEL: Ex-speler Standard volgt voorbeeld El Ghanassy

Gepubliceerd: zondag 15 januari 2017 om 21:50zo 15-01-2017 om 21:50

Tortol Lumanza heeft een nieuwe club gevonden. De ex-speler van STVV, Waasland-Beveren en Standard gaat aan de slag in Noorwegen. Hij zette zijn handtekening onder een contract bij Stabaek.

De middenvelder kreeg een verbintenis tot medio 2018 voorgeschoteld bij de Noorse club. "Het is een mooie stap voor mij. Ik ben een creatieve speler met niet onaardige technische kwaliteiten. Ik hoop die hier te tonen", reageerde hij op de officiële website van de club.

Sportief directeur Inge André Olsen kan niet wachten op het debuut van Lumanza. "Hij is in een goede conditie en heeft de afgelopen maanden goed getraind", klinkt het. De middenvelder hoopt in Noorwegen zijn carrière weer op de rails te krijgen. Hij zat sinds de zomer zonder club. In het verleden speelde hij voor Standard, STVV en Waasland-Beveren.

Lumanza hoopt het succesverhaal van El Ghanassy te herhalen. De flankaanvaller verkeerde ook in een dipje alvorens naar Noorwegen te trekken. Bij Stabaek herleefde hij helemaal, wat hem een transfer naar KV Oostende opleverde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws