Coucke reageert zeer uitgesproken op vermeende interesse in RSCA-speler

Coucke reageert zeer uitgesproken op vermeende interesse in RSCA-speler

18-12-2016 14:24

KV Oostende ging de afgelopen jaren regelmatig shoppen bij Anderlecht. Deze zomer haalde de club Silvio Proto nog weg uit Astridpark. Zondag deed er een opmerkelijk gerucht de ronde over een mogelijke nieuwe versterking uit Brussel. Marc Coucke reageert op de berichten.

Niemand minder dan Davy Roef werd in de media gelinkt aan een vertrek naar de Kustboys. De 22-jarige doelman was de beoogde opvolger van Silvio Proto en begon het seizoen ook als eerste keeper. Na enkele mindere optredens werd hij echter gepasseerd door René Weiler, die definitief voor Frank Boeckx heeft gekozen. Roef zou Anderlecht om deze reden in januari willen verlaten.

Roef zou volgens sommige media in beeld zijn bij Oostende, dat op zoek is naar een nieuwe keeper. Silvio Proto is lang uitgeschakeld door een zware blessure, terwijl Didier Ovono volgende maand met Gabon actief is op de Afrika Cup. Roef zou naar verluidt de oplossing kunnen zijn voor het keepersprobleem, maar Marc Coucke maakt via Twitter abrupt een einde aan de speculaties, als met met de vermeende interesse wordt geconfronteerd.