''Standard heeft van de verwarring gebruik gemaakt om in te spelen op de ref''

06-11-2016 23:00

Laurens Paulussen kreeg vorige maand een rode kaart voor een fase waar hij niet bij betrokken was. Zondag werd Moeskroen-speler Trezeguet het slachtoffer van een soortgelijke blunder. Ploegmaat David Hubert legt de schuld ook bij opponent Standard.

Tien minuten voor tijd moest Trezeguet met een tweede gele kaart van het veld na een turbulente fase. Luka Stojanovic deelde een tik uit, maar scheidsrechter Joeri Van de Velde wist niet aan wie hij de kaart moest geven en bestraft met Trezeguet uiteindelijk de verkeerde speler. Hubert is echter ook boos op Standard. "Standard heeft van de verwarring gebruik gemaakt om in te spelen op de scheidsrechter. Daardoor valt die kaart voor een speler die niets met die hele fase te maken heeft. Jammer'', zo oordeelde hij tegenover Sporza.

De Henegouwers konden met tien man de 2-1 achterstand niet meer ongedaan maken in de slotfase. Hubert vond echter dat Moeskroen het in een eerdere fase had laten liggen. "We vergeten daar de kansen af te werken. In de tweede helft wordt het dan 2-0 en dan weet je dat het moeilijk wordt."