Brugse beloftencoach fier op zijn jongens: Het is geweldig

Brugse beloftencoach fier op zijn jongens: "Het is geweldig"

13-09-2016 23:56

Beloftencoach Sven Vermant is bijzonder trots op zijn jongens. De Brugse jonkies konden in de Youth League hun eerste wedstrijd met 2-1 winnen van Leicester City. De coach kijkt al uit naar de volgende wedstrijden.

"Het is geweldig zo je eerste wedstrijd af te sluiten. Je weet niet wat je precies moet verwachten als je Leicester City als tegenstander krijgt. We gingen uit van onze eigen sterkte en dat is toch aardig gelukt", vertelt hij fier op de website van Club Brugge.

De volgende wedstrijden nemen de Bruggelingen het op tegen FC Kopenhagen en FC Porto. "Deze lichting speelde een tweetal jaar terug al tegen Kopenhagen, wellicht gaat het om hetzelfde elftal. Ik verwacht dus een atletisch sterke ploeg", kijkt Vermant vooruit.

Tegen Porto verwacht hij een moeilijke partij. "Porto zal wellicht buiten categorie zijn en in dezelfde stijl als de eerste ploeg spelen. Maar Club zal alle wedstrijden aanvatten zonder angst. Als we als één team kunnen spelen, dan gaan we onze kwaliteiten zeker kunnen tonen", besluit Vermant.