Coucke deelt flinke plaagstoot uit aan Verhaeghe: Help mij eraan herinneren

Coucke deelt flinke plaagstoot uit aan Verhaeghe: "Help mij eraan herinneren"

05-08-2016 15:05
1

KV Oostende neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Club Brugge. Het wordt niet alleen op het veld, maar ook naast het veld uitgevochten. Zo komt Marc Coucke uit tegen Club-voorzitter Bart Verhaeghe. 

Coucke kan niet wachten om de landskampioen te ontvangen in het vernieuwde stadion van KV Oostende. Op Twitter liet hij zich daar vorige week al over uit. "Precies geen slecht ploegske dat volgende vrijdag de Versluys Arena komt inzegenen tegen KV Oostende #indrukwekkend", klonk het toen. Nu mag hij zijn weireldploegsje zelf ontvangen.

"Er is alleen nog geen warm water in de douches van de bezoekers", grapt Coucke in Het Laatste Nieuws. Hij had ook nog een flinke plaagstoot klaar voor Verhaeghe. "Help mij eraan herinneren dat ik Bart nog een plannetje bezorg voor de match, zodat hij de weg vindt naar de kleedkamer van de scheidsrechter."

Daarmee doelt Coucke op de partij tussen Club Brugge en Moeskroen. Verhaeghe ging toen tijdens de rust richting de kleedkamers van de scheidsrechter, wat natuurlijk niet mag.